10 Ocak 2016 Pazar

OĞLAK YENİAYININ BURÇLARA ETKİLERİ



KOÇ : Önünüzdeki 2 hafta hayatınızdaki yükümlülükleri gözden geçirmeniz gerekecek. Finansal anlamda veya iş anlamında fırsatlar önünüze çıkabilir. Geride bıraktığımız yıl içinde telaffuz edilen parayı bu ay içinde alabilir/görebilirsiniz. Evli çiftlerin duygusal anlamda partnerlerinin ihtiyaçlarını görmezden gelmeleri, saygı ve sevgi eksikliği görülebilir, bazıları aldatma ile karşılaşabilir.

BOĞA : Oğlak burcundaki gezegen yığılımı; seyahat, eğitim, yabancılarla olan ilişkiler, yayıncılık ve internet konuları üzerinde potansiyel değişimleri aklınıza getiriyor olacak fakat şu noktada Merkür gerilerken yeniden düşünülmesi gereken durumlar olabilir ve nihai kararlarınızı şuanda bekletmeniz daha iyi gözükmekte. Beklenmedik bir toplantı/görüşme veya yabancı biriyle tanışma doğru zamanda sizi bulabilir. Bir kadının ortaya çıkardığı önemli ve hassas bir konu ile ilgili olarak görüşme yapabilirsiniz.

İKİZLER : Ev, para, mal, iş konuları ve onlar üzerinden gelen komisyonları ilgilendiren bir bölgede Yeniay doğuyor bu konularda yeniden yapılanma için değişiklik planlıyor olabilirsiniz ama şu dönemde yaşadığınız olgularda gecikme, ertelenme ve beklenmedik durumlar görülebilir. Hayatınızda oluşan yeni koşullar, hedef ve yapmak istedikleriniz sebebiyle vermiş olduğunuz taahhüt ve vaatleri nasıl iptal edeceğinizin peşine de düşebilirsiniz. Evinizde karşılaşacağınız ufak tefek kaza ve yaralanmalara dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ :  Gebelik, doğum,çocuk ve genç birisi ile ilgili önemli bir durum bu yeniayın sizin için getirdiği konular içinde olabilir. Eve ziyaretçileriniz gelebilir veya siz onları kabul edebilirsiniz. Eski ya da mevcuttaki potansiyel iş ortağınızla ilişkinizi açık ve esnek tutmaya ihtiyacınız var bu aynı zamanda herhangi bir rakip ve ya “rakipleriniz” için de geçerlidir.

ASLAN : Yabancılarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz yada karakter yapısı zorlu kişiler önünüzde ki günlerde size sıkıntı yaratabilir. Bu süreçteki yolculuklarınızda biraz dikkatli olmalısınız. Günlük rutininizi organize etmek için oluşan bu Yeniay üstünden tekrar geçilmesi gereken bazı durumları da hatırlatıyor. Güzel bir haber, önemli bir değişimin gerçekleşmesi ile geliyor olacaktır. İşinizle ilgili olarak veya  iş azminizden dolayı bir teklif veya davet alabilirsiniz.

BAŞAK : Parasal ödeme , finansal bir dokümanın hazırlanması  ya da kredi  ile ilgili bir durumun gerçekleşmemesi  hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir ve bu konu genç bir bayan üzerinden size gelecektir. Birkaç haftadır planladığınız ve olması için beklediğiniz işler, ertelenenler, toplantılar veya lansman mahiyetindeki olguları hayata geçirebilirsiniz. Bir erkekle ilgili nahoş durum bu süreçte karşınızda olabilir bu evinizde ya da işinizde size fikren ters düşen birisidir. Beklemediğiniz gelişmeleri bu kişinin kıskançlık sebebiyle yaşayabilirsiniz, yaşanacak olayların bir kısmı da geçmişteki gizli kalmış olgular ve geçmiş hatalarla ilgili olabilir.

TERAZİ : Bu Yeniay ev ve aile konularına işaret ediyor. Aileniz, kökleriniz, onlardan kalan varlıklar, bunların güvenliği önünüzdeki 6 ayın konusu olmaya namzet ve  bu konularda değişim ve dönüşümler yaşamayı tecrübe edebilirsiniz. Ev ve yaşadığınız ailedeki büyüklerle, özellikle kadın figürleri ile iletişiminizde dikkatli olmak gerekebilir zira Merkür aynı bölgede geri gidiyor. Yine beklenmedik sağlık sorunları ile bu süreçte karşılaşabilirsiniz.

AKREP : İletişim ve kendinizi ifade etmeyi gösteren bir bölgede Yeniay doğdu.  Niyet ve fikirlerinizi iyi ayarlayabilirseniz ve yeniliklere açık olursanız fırsatları yakalama şansınız doğacaktır. Bir olumsuz haber iş yaşamınızda çalıştığınız  kişiden ya da arkadaş çevrenizde ki birinden gelebilir. Olası bir kaza yada yaşadığı aile dramını duyabilirsiniz. Sözel iletişimde dikkatli olunması gereken bir süreç, yanlış anlaşılmalara mahal vermeyin.

YAY : Para konularını gösteren bir bölgede Yeniay parladı. Eğer şuanda parasal anlamda yaşadığın zorluklar mevcutsa gecikmiş bir paranın hesabınıza geliyor olması bu durumu rahatlatabilir. Parasal sıkıntılarınızı yakın çevrenizle, arkadaşlarınızla ve yahut da iş çevrenizdekilerle konuşabilirsiniz. Kendinizin ya da sevdiğiniz birinin sağlık problemleri maliyetli olabilir. Merkür’ün aynı bölgede geri gitmesi sebebiyle riskli finansal kararlar almamalısınız.

OĞLAK : Kişiliğinizi, tarzınızı, öz benliğinizi, davranış ve eğilimlerinizi gösteren bir bölgede Yeniayı karşılıyorsunuz. Merkür aynı bölgede geri gidiyor ve bu sebeple istemeden bazı yanlış anlamalara maruz kalabilirsiniz. Sürpriz bir haber sizden uzakta yaşayan bir kadından gelebilir. Kontrolünüz dışında olan olayları kendinize dert etmeyin, önemli bir evrak veya elektronik posta adresinizle ilgili bir kayıpla karşı karşıya kalabilirsiniz.

KOVA : Bu Yeniay ile  sessiz bir zaman yakalayabilirsiniz böylelikle fırsatları kovalamak için nerede duracağınızı kestirmenize imkan sağlayabilir. İş konularında ek gelirler elde edeceğiniz bir süreç. Bazı beklediğiniz durumlar istediğiniz yönde olabilir bazılarında ise gelişme kaydedebilirsiniz.  Bir çok bakımdan verimli olabilecek süreci işaret ediyor. Farklı bir doğaya sahip bir erkek üzerinden gelecek zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz.

BALIK :  Başkalarıyla bağlantıda olacağınız bir süreci işaret eden Yeniay. Yeni grup, yeni ağ ve yeni insanlarla bağlantıda olma imkanı sağlayacak bir zaman. Yalnız Merkür aynı bölgede geri gidiyor olacak arkadaşlarınız ya da bağlı olduğunuz grupla sorun yaşamanız, ters düşmeniz, yanlış anlaşılmanız mümkündür. Teknolojik aksiliklere de bu süreçte dikkat edin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder