29 Aralık 2020 Salı

Başak 2021




Mistik bir gezegen olan Neptün’ün sana karşıt burcundan verdiği tesirin altında yıllar var yol alıyorsun, muhatapların-karşındakilerin gerçek niyeti ne? Ne iş peşindeler? Aldatma, dolandırma var mı? Çözdün ya da hiç anlayamadın! Bazı spritüal konulara maruz kalman ya da hayatında öteden beri var olması çoğu zaman seni tahammülsüz yapmış olabilir. İkili ilişkilerinde aldatma ve dolandırılmaya dikkat et.

Jüpiter ve Satürn Kova’da birleşti, kariyerinde yeni oyun kuralları ile mücadeleye başlayabilirsin. Yeni bir iş, terfi, iyileştirilmiş çalışma koşulları, etrafında olgun, saygın ve bilgili insanlarla çalışma… tüm bu fırsatları sunacaktır.

Kartlarını doğru oynarsan yıl bitmeden iş anlamında istediğin koşulları elde edebilirsin.

Şubat&Haziran ortası ve Aralık sonu seyahat yoluyla yeni bir alanı keşfedip-ufkunu genişletebilirsin. Büyümek istiyorsun fakat her şey bildiklerine bağlı, bazı durumlarda yetersizsen daha fazla bilgi ve beceri toplaman gerekebilir. Yabancılarla çalışma, yabancı bir yerde çalışma ve işinin içinde ki koşullar seni biraz zora sokabilir. İş hayatın sebepli yer değişikliği ve buna bağlı zorlu koşulları da bu süreçte bekleyebilirsin.

 

Jüpiter kısa bir süreliğine – yaz dönemi- ortaklı işler ve evlilik alanına geçiyor. Evli değilsen evliliğe, iş ortağı bulduysan bir iş akdine ve yeni bir alanda girişimci olmak istersen iş kurmaya yeşil ışık yakabilir.

Bu yıl ki tutulmaların bir kısmı ile taşınabilir, evinde bazı şeyleri yenileyebilir, kendinle ilgili özel duyurular yapabilirsin. Yeni bir işe geçişini kutlamak gibi…

Keza ev-iş dengesi bu süreçte önemli olabilir.

10 Haziran civarı gelen iş tekliflerine biraz dikkat etmelisin.

Eylül ayının başı iş, kariyer ve güçlü destek bulma adına muazzam bir vakit olabilir. Yapacak çok işin fakat buna mukabil hiç boş zamanın olmayabilir.

Yılın sonuna doğru olan Ay tutulması bazılarına tatil mahiyetinde bir yolculuğu müjdeleyecektir.

 

İşleyen demir ışıldar, sen bu yıl parlıyorsun… Mutlu yılların olsun. Bereketin çoğalsın.

            

                    @yildizgonullu.blogspot.com        insta:  @yildiz_gonullu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder