30 Aralık 2020 Çarşamba

Akrep 2021

 



Evim evim güzel evim! Bu yıl evin senin kalbin.

Jüpiter yeni bir yer, ev veya haneni genişletecek tamirat getirebilir. Satürn de yerleşim olarak yine aynı alanda “evinde/yuvanda” daha fazla sorumluluk anlamına gelebilir.

Yuvanı yönetmek ve sevdiklerine bakmak için elin dümende olurken iş yaşamının da iyi ve çalışır durumda olmasını isteyeceksin.

Şubat & Haziran ortası ayrıca Aralık sonu gezegen görünümleri gereği ailenle veya ev yaşantınla ilgili birkaç öngörülmeyen durum ortaya çıkabilir. O günlerde önlemci ol.

Bu vakitler ev projelerine, emlak anlaşmalarına veya aile içi çıkan sorunlara ve sıkıntılara göz kulak olman gerekecek. Aile büyüklerinin sağlık sorunları olabilir ve bu durum hayatında yeni ayarlamalar yapmanı gerektirebilir.

Jüpiter bu yıl yaz dönemi kısa süreliğine kardeş burcun olan Balık’a girecek. Aşk için fırsat verebilir. Evliler için aileyi genişletmek adına yeni bir bebeğin habercisi olabilir. Çocuk isteyenlerin bu zamanı takvimine işaretlemeleri süper olur!

Tutulmalar bu yıl mali durumunuzda iniş ve çıkışları işaret ediyor. Sağlam bir bütçe yapın ve fırsatlar önünüze gelirse değerlendirin.

Yılın sonunda ki Boğa’da ki Ay tutulması ile senin için kilit bir ilişki bitebilir. Bu belki de sana gecikmiş bir son gibi gelebilir. Bu zamanlar gergin bir enerji barındırıyor, anlaşmazlıklar, çatışmalar çözülmezse kaynama noktasına gelebilir. Birisi o günlerde hayatından çıkıp giderse bil ki sana rahatlama gelecektir. Her ne yaşanırsa yaşansın kavgadan kaçınan sen olursan bu işten güçlenerek çıkarsın.

Bir sonra ki yıl kardeş burcunda yol alacak Jüpiter ile sen de ismini şanslılar listesine yazdırıyor olacaksın. Aşk, sevgi ve ilgi alanlarını genişletecek pek çok fırsat önünde olacak.  Hu hu… Aşk kapıyı çalınca açmayacak mısın?

 

Mutlu yılların olsun, Sıcak yuvan bolluk bereketle dolsun. Hastalıklar senden uzak dursun.

@yildizgonullu.blogspot.com          @yildiz_gonullu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder