30 Aralık 2020 Çarşamba

Terazi 2021

 



Kardeş burcun Kova da Satürn ve Jüpiter kavuştu ve bir diğer kardeş burcun olan İkizlerde tutulmalar bu yıl da devam ediyor. Yaşasın hava enerjisi! Al nefesi içeriye derince, yavaş yavaş ver dışarı… 😊  Bu devirde nefes almak büyük nimet!

İki büyük gezegen aşk evine gelip oturunca bu konuyla ilgili ciddi düşünmek gerekecek. Söz vermek ve sorumluluk altına girmek istiyorsan işte o yıl geldi. Tüm dilek ve dualarında bu isteğin listende bir numaralı yere sahipse ve evrene mesaj gönderip yanıtını bekliyorsan, mesajının dönüşü şimdi 💟

Her iki gezegen de karşına doğru insanları çıkaracak ve yardım edecekler!

Şubat & Haziran ortası ve Aralık sonu gezegen görünümleri sebebiyle ikili ilişkilerinde yanlış anlamalar, aynı ortak düşünceye gelememe veya savunmasız olabilirsin daha doğrusu bu durumu kendin yaratabilirsin.  Sen ne istiyorsun? ne düşünüyorsun? kendini iyi ifade edip yansıtabiliyor musun? Karşı taraf neye ihtiyacın olduğunu tam tahmin edemediği için ona kırgın olabilirsin.

Tutulmaların bir kısmı seyahat için fırsat sunabilir.

2020’nin ev ortamından sonra bir tatile gidiyor olmak çok iyi gelebilir.

Jüpiter kısa süreliğine Balık burcuna geçecek ve yaz atmosferini değiştirecek, iş fırsatlarını önüne getirebilir ve yeteneklerini sergileyebilirsin. Jüpiter tekrar aşk evine döndüğünde romantizmi bir üst seviyeye çıkarabilir.

Yılın sonunda ki tutulma ile bir işletme-devir işini gerçekleştirebilir, sana sunulan bir krediyi kullanıp finansal bir başlangıç yapabilir, bazıları ise önemli bir borcunu temizleyebilir.

Bir sonra ki yıl Jüpiter kariyer seçeneklerini masaya yatırıyor olacak. Ne kadar ileri gitmek istersin? yanıtını şimdiden düşün.

 

Aşk dolu bir yıl olsun, kendini ifade etmek için şanslar çok, artistik ve sanatsal yanı sivrilmiş yeni bir işe başlayabilirsin.

 

Pişşşt: Ekim ayında Merkür senin burcunda geri gidecek, kaçan bir şans, geciken bir görüşme, ertelenen bir türlü fırsat olmayan iş konuları dönüp seni bulabilir. Bu süreçte tek önemli şey telefonuna hatırlatmalar koyarak kendini garantiye alman… hiçbir şeyi kaçırma, unutma! 

          @yildizgonullu.blogspot.com         insta:  @yildiz_gonullu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder