29 Aralık 2020 Salı

KOÇ BURCU 2021




İki büyük gezegenin (Jüpiter & Satürn) Kova’da ki muhteşem buluşması ve beraber hareket etmeye başlaması bu yıl dikkatini sosyal çevreye ve çevirim içi bağlantılara vermeni söylüyor.

Doğru insanlar ve gerçek arkadaşlar hemen yamacında olsun isteyeceksin.

Aynı zamanda daha fazla çevremi nasıl genişletebilirim? sorusunun cevabını bulmaya bak, yeni insanlar ve yeni bağlantılar elde edebilecek enerjiler mevcut. Hiç durma!

Kendini yeni insanlara aç, ufkunu genişlet.

Bu yıl dikkat etmen gereken dönemler de var; Şubat & Haziran ortası ve Aralık 2021 sonu. Dost ve arkadaşlarını işine karıştırırsan hele ki bunun içinde para meselesi de varsa sorunlarla yüzleşebilirsin. Bu uzun vadede senin için maliyetli olabilir, bu sebeple dostlarınla ne tür girişimler başlatacağına dikkat etmen gereken bir yıl olacak.

Yılın başında (20 Ocak 2021 civarı) yönetici gezegeniniz Mars, Uranüs ile birleşiyor, hayatında beklenmedik olaylar, aksiyonlar ve konular baş gösterebilir.  

Mart sonu ve Nisan ayının ortasına kadar bazı şeyler akışta ve kolayca sana geliyor olacak, küçük şans ve iyiliklere daha yakınsın. Yeni ilişkiler, sürpriz buluşmalar ve büyük maceralara atılabilirsin 😊

Ekim ayında ise her tür ikili ve ortaklı ilişkilerinde iletişim konusu önemli olacak, bazı sorunlarla karşılaşabilirsin ve senden bazı değişimler istenebilir.

14 Mayıs-29 Temmuz arası büyük şans gezegeni Balık burcuna kısa süreliğine geçerek bir nevi tatile çıkacak ve sen de dinlenmek için bu zamanı kullanabilirsin.

Ya da geri çekilip bir proje veya plan hazırlamak için de bu süreç iyidir ve aynı zamanda sağlık sorunların varsa veya bir kontrolden geçmek istersen tam zamanı olabilir.

Bu yıl tutulmalar çoğunlukla İkizler-Yay burçları arasında olmaya devam edecek, yolculuklar yapabilir, eğitim hayatında olan biriysen okul meselesi çok önemli olacak. Yeni durumlar söz konusu.

Para ile ilgili bir meselen varsa yılın sonunda ki tek farklı tutulma olan Boğa da ki Ay tutulmasına gözünü dikmelisin, beklentilerinle ilgili haberlerin sana gelişini gözlemeye bak ve ayrıca gelen haberlerin doğru olup-olmadığından emin ol.

Güzel bir yıl olsun… neşeli ol, en havalı-en sükseli konuların başkahramanı sensin, kutlama yapmak için sebebin çok… Yıl başlıyor cancağızım önden buyurmaz mısın?

      

                     @yildizgonullu.blogspot.com              insta : @yildiz_gonullu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder