29 Aralık 2020 Salı

Boğa 2021




Kariyer için bu yıl tutkularının çılgına dönmesine izin ver. Zirveyi zorlayacak daha iyi bir zaman bundan önce olmamıştı!

Jüpiter ve Satürn Kova’nın sıfır noktasında buluşurken bu alana çok güçlü ve test edilmemiş bir enerji bıraktı. Hedeflerinden dönme, vazgeçme, onları mutasyona uğratma. Yeni iş teklifleri olabilir veya işinin içinde yön ve yer değişikliği.

Bununla birlikte ani güven krizleri ve çalıştığın ortamda senden farklı bir talepte bulunularak değişim istenirse, kendi iradende kal! Hemen Ocak’21 ayı içinde yaşanacak bir durum sen de şaşkınlık yaratabilir.

Farklı bir yere gönderilebilirsin. Yepyeni bir alanda olacaksan, daha evvel ayak basmamışsan, şüphe duyuyorsan, bu duygularla yola çıkma. Bu etkiler daha çok Şubat ortası, Haziran ortası ve yıl sonunda seni sarabilir. Böylesi krizlerle yüzleşeceğin zaman aralıkları bunlardır.

Mayısın tam ortasında güç elde edeceğin, kendini iyi ifade edeceğin bir süreç olacak.

Jüpiter bu yıl kısa süreliğine Balık burcunda olacak, yaz süreci dostlarınla vakit geçirmek için eğlenceli olabilir.

Bazıları iş ve eğlenceyi birleştirerek ek gelir kaynaklarına ulaşabilir, ek bir iş, yan bir uğraş fırsatı doğabilir.

Yılın sonunda kendi burcunda ki Ay tutulması ile yeni bir sen yaratabilirsin, markalaşma ve imaj tazelemek için iyi bir zaman. Sosyal medya araçlarını elden geçirmeye ne dersin?

Güzel bir yıl olsun… hedeflerine dolu dizgin gitmeye hazırsın 💯


@yildizgonullu.blogspot.com          insta: @yildiz_gonullu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder